U kompletu s bocom Petit Verdota prve kolonije!

U kompletu s bocom Petit Verdota prve kolonije!

Matt i ja napravili smo večeru od špageta za odlazak s našom kinematografskom večeri

zajedno s bocom Petit Verdota First Colony! Nisam planirao piti, ali Matt je ovu bocu tako brzo otvorio! Bio je to dar jednog od naših zaposlenika – Martha – koji je menadžer u prvoj koloniji kada smo otvorili pekaru!

Vino je bilo ukusno – samo kako volim tamnu i voćnu. A početni nos podsjetio me na salon sladoleda! Nemam pojma zašto, ali bilo je nebesko!

Primjetite čašu s lijeve strane. To je divovski. Očito je Mattovi I moja je velika – njegova je ekstra velika (TWSS!)

Jučer sam se vratila kući s posla kako bih pronašla ovu masivnu vrećicu rajčice u našem hladnjaku !! Karen ima ključ za našu kuću i voli nas ostaviti iznenađenja 🙂 Dobila ih je od naših prijatelja, vlaka, kuće!

U trenucima sam točno znao za što će se koristiti za

Mamin umak od rajčice! To je u osnovi sporo simčana rajčica s limenkom paste od rajčice, bilja i mnogih glagova šerpe!

poslužene preko špageta od cjelovitih pšenica i prekrivene bosiljkom

Upravo završeni HP6. Moja Potter memorija je tako siromašna !!! Ne mogu se sjetiti ni serije. Čitala sam knjige tako brzo jer je zaplet bio brz da mislim da nisam apsorbirao mnoge detalje. Pročitao sam ih sve i pogledao sve, ali posljednji film i još uvijek sjedim ovdje i pitam Matta “Čekaj, Snape je učinio što!?”

Matt je s druge strane nekoliko puta pročitao sve knjige na engleskom jeziku, a na španjolskom i može vam reći svaki detalj svakog poglavlja. Nemam pojma kako se sjeća takvih detalja.

Ne mogu zamisliti da ne vidim barem sve filmove – čini mi se da se osjećam dijelom društva! Isto je i s Gospodarom prstenova. Priznajem da nisam pročitao sve knjige, ali zaljubljena sam u film!

Želim vam sjajnu noć i lijeno jutro!

Više postova iz Kath:

Kao što možda znate s mog Instagram feeda, proveo sam u ponedjeljak i utorak u Pennsylvaniji posjećujući Hershey Company! Ove sam godine ambasador hrane za Hershey i ne bih mogao biti više uzbuđen što proslavim jedan od najvećih svjetskih izvora antioksidanata: čokolada! Komad čokolade nakon obroka moj mi je najdraži desert (dobro, možda je vezan s maslacem :)). Plus Hershey čini moju omiljenu marku čokolade: Scharffen Berger! Annnnd Ja sam najveći ljubitelj S’mores ev.er!

Partnerstvo je započelo uronjenim danom u kojem sam, zajedno s pregršt drugih blogera, uključujući i blog -prijatelja Julie, upoznat Svijet čokolade.

ovo!

Bio sam svijetli i rano u ponedjeljak ujutro kako bih uhvatio svoje letove. Karen je tijekom dana ostala s Mazenom tijekom dva dana, a oni su zajedno dijelili vlastite slatke poslastice!

Tijekom mog otpuštanja u Phillyju (što je bilo 3 sata!) Imao sam slavno vrijeme u restoranu , Lokalno, gdje je svako sjedalo imalo iPad na kojem ste mogli naručiti hranu i piće, pregledavati internet i naplatiti svoje uređaje.

Naručio sam kotrljana jaja s tostom i slaninom i donio neke bobice od kuće da nađu na strana. Čokoladni kolač. OMG smrzavanje !! Bio je to klasični Hersheyov čokoladni kolač “savršeno čokolada” i bio je nevjerojatan-bez glutena i sve. (Bolno sam napustio pola, pa bih imao mjesta za zdrav ručak!)

Odatle smo otišli na ručak, što je bio lijep buffet salata s lososom, povrćem na žaru i ukusnim pecivima.

Sastavili smo se s panelom šefova odjela kako bismo saznali malo više o naporima Hershey Company -a ka održivosti, odgovornosti, izvoru sastojaka, osiguranju kvalitete, inovacijama i razvoju proizvoda.

Pitanja su postavljena …

Ljudi brzo pretpostavljaju da velike tvrtke samo zarađuju, ali Hershey uistinu poduzima korake ka poboljšanju i odgovornosti. Mlijeko koje se isporučuje u njihovu tvornicu Hershey dolazi s lokalnih farmi unutar 100 milja od Hershey -a, PA i oni su posljednja kompanija za čokoladu u SAD -u koja koristi pravo tekuće mlijeko u njihovoj čokoladi (većina drugih tvrtki koristi sušeno mlijeko). Bravo na to! Nadalje, oni rade na 100% svoje održivosti kakaa certificiranih od strane trećih strana do 2020. godine te odgovornoj i održivom praćenju palminog ulja. Postrojenje Reesea ima program nula otpada-to-Land, a tvrtka surađuje s filantropskim projektom kikiriki maslac. Dobre stvari!

Za naše posljednje zaustavljanje dana krenuli smo prema Hersheyjevoj atrakciji Chocolate World gdje smo vozili poznatu tvorničku turneju i istražili divovsku suvenirnicu punu Hershey Goodsies.

Koliko god sam želio svaki slatkiš, divovski kolač ili kremasti mliječni kolač, u ovom trenutku bio sam pomalo zaslađen!

I tada smo bili iznenađeni s našim personaliziranim čokoladnim šipkama. Morao sam više okusiti!

Imao sam divno vrijeme uranjajući se u čokoladu (doslovno zato što su šampon i sapun bili miris kakaa!)

Richard // me // annalize/ /Jeanette // cara

kristy // julie // angie // vanessa // katrina

Netko je volio Reeseov automobil koji sam mu donio

Skoro sam spreman za s ‘Više!

Otkrivanje: Ovaj blog i moje putovanje u Hershey, PA sponzorirala je tvrtka Hershey kao dio mog sudjelovanja u njihovom programu ambasadora hrane. Sve su misli i mišljenja moja.

Više postova Kath:

Navedeni smoothie konzumirao se dok je nosio svoju jaknu i rukavice, ali dečko je bilo dobro !! Sastojci su bili 1 šalica mlijeka, 1 klementin i oko pola šalice smrznute kriške banane. Stvarno sam u jednostavnim smoothiejima ovih dana. Ovo je zaista imalo ukus kao i svaki milkshake!

na vrhu s nekim pšeničnim vaflima

Toliko sam danas postigao !! Osim današnjeg poštanskog posta, imam još dva utisnuta i spremna za polazak. Jedan vjerovatno sutra, a drugi sljedeći tjedan. Tada će obilazak kuće biti potpun! Nadam se da ću snimiti i videozapis, jer je mnogi od vas to zatražili.

Večera večeras bila je ugodno iznenađenje

Na jelovniku sam imao planove za ostatak juhe, ali to se činilo tako dosadno.

Zar ovo ne osvaja nagradu za fotografiju hrane godine !?

pa sam odlučio skuhati neke briselske klice sa strane u posljednjem trenutku!

Oni su bili narezani, pirjani, a zatim su preliveni s oko četvrt šalice ukusnog plavog sira koji se rastopio u umak. Yum!

Poslužuje se s velikim zidom češnjaka ružmarina

i ostacima kokosove juhe od leće. Dopunjeni jogurtom i Sriracha!

Uz večeru, Matt je podigao svježe potresenu bocu pjenušave vode! Nekada smo ga imali na slavini, ali netko preferira da sada drži bačve punim piva. Zamisli to!? Tako je rješenje koje je nedavno smislio nakon što je Seanene i Rob doveo ovu bocu od 2 litre, bila je mini verzija. Samo ispunjava bocu ledeno hladnom vodom, a zatim uzima svoj spremnik CO2 i vrši 40 kilograma pritiska (u nekoj posebnoj tehnici za koju je rekao da je “komplicirano ako niste kućni pivaj”-dobro Huff!), A zatim je trese za nju 2 minute i imamo najbolju vodu oko sebe!

volim je. Ne znam zašto mjehurići čine da okusi toliko bolje nego i dalje vode, ali mogu gurnuti litru ovog dana bez problema!

Nakon večere odvezli smo se u Kareninu kuću da je odvedemo Automobil (koji sam donio kući nakon što sam otrčao u medicinski centar i odbacio je). I dali smo joj božićne poklone! Njezina je kuća uvijek tako ugodna noću zahvaljujući lijepom plinskom kaminu.

vratio se kući sada, nadajući se da će se ugodno ugasiti u toj kompaniji gore i malo čitati. U sredini sam w loss kontraindikacije skoknuti do ovih tipova dvije knjige (ona je ugrađena i Igre gladi 2) i ne znam koju prvo pročitati! Također imam klub za knjige koji dolazi za 2 tjedna …

Više postova Kath:

Doručak me je čudesno i oko 1:00 počeo uzbuđivati za ručak. Znao sam da želim hummus sendvič i znao sam da je kruh na putu. Tako sam čekao da Matt stigne sa svježim kruhom mog omiljenog okusa: laneni zob mekinja.

sendvič koji je bio!

složen u hummusu ina gatena s nekim havarti sirom kopra, Senf, zelena paprika i zelena salata.

Posluženo s posljednjim povrćem za prtljažnice umočene u malo više hummusa

Strana hrskave organske crvene grožđa

i Cuppa Tazo zeleni čaj

Pogledajte što je danas napokon ugrizao prašinu. U ovom trenutku, ne mogu preporučiti eye-fi karte! Nadam se da je još uvijek pod jamstvom i da mogu dobiti zamjenu, ali danas je isjekao. Vjerojatno od previše umetanja i uklanjanja s USB držača, koje nisam trebao koristiti ako kartica zapravo radi! Tako mi je drago što se ovo nije čipilo u mom potpuno novom pobunjeniku!

Dobio sam jutros svoja dva potrebna projekta i prelazim na dugoročnije stvari. Guf.

Nogomet u T-3 sata!

Ovo!

Više postova iz Kath:

Ovdje je samo ležerna ljetna večer. Upustio sam se u pekaru na popodne na marketinški sastanak (ovog ljeta imamo pripravnik!) I poziv s našim mentorom. Iz nekog razloga danas jednostavno nisam bio gladan – osjećao sam se samo pozvano da imam 1 zalogaj praline kolačića i 2 vodene boce vode.

Završimo se u pripremi za odlazak u Baltimore sutra i napravili juhu punu komadića i komada iz hladnjaka. Izbjegavam juhe otkad je otprilike 6 tjedana trudna, ali iz nekog razloga večeras je juha od rajčice zvučala dobro.

Ova jednostavna juha uključena je u kombiniranje u loncu:

1 šalica nasjeckanog ostatka goveđeg bifteka2 ljetna tikvica2 mrkva 2/2 a BELL PEPPER1/2 šalica smrznutog kukuruza1/2 šalice smrznutog lima graha1 narezana rajčica u soku1 Cup Bath1 TSP talijanski začina začinjavanje paprika1/4 žličice dimljenog paprika2 glags tekući dim

Pomiješajte i pustite mjehurić oko 30 minuta, ili dok se gladni i povrće ne skuhaju!

Posluženo sa strane: Jedan veliki špinat feta Scuffin!

Pojeo sam svoju polovicu s gustom – bilo je nekako kao da imam biskvit uz večeru!

Pokušavamo jesti “obiteljsku večeru” većinu dana u tjednu, ali večeras je Matt odlučio da želi gledati TV, a ja sam razgovarao s Caitlin! Ne mogu čekati dok ne podijeli svoju priču o rođenju 🙂

Večeras se osjećam prilično pospano. Imam sytycd i čitati!

Više postova iz Kath:

Nije svaki tjedan dana kada ćete prisustvovati posebnim alumnima i prijateljima koji se okupljaju i vraćaju fakultetske godine. Volim sve o Davidsonu i pripisujem mnogo toga tko sam danas iskustvu koje sam tamo imao. Bilo je lijepo čuti ažuriranja predsjednika na državi fakultet i pozdraviti druge ljude koji dijele našu ljubav prema školi.

Contents